SOMMERHUS VED VESTERHAVET

Nybyggeri
Udført 2016
Bygherre Bent Hansen & Jytte Olsen

PROJEKTET

Projektet bestod i nedbrydning af et eksisterende sommerhus på grunden og dernæst projektering af et nyt sommerhus. Sommerhuset har sauna, garage, anneks og flere terrasser.  

Den lave placering i terrænet og farvetonerne i sommerhusets ydre smelter sammen med landskabets bevægelse og farvepalet. Overgangen  mellem det bebyggede og det vidtstrakte landskab defineres i de enkle, velafgrænsede former, der står i skarp kontrast til det bløde klitlandskab. 

RUM IMELLEM

Sommerhuset består af fire mindre bygningskroppe, der skaber solrige, beskyttede rum, der skærmer for Vestkystens barske vind. 

De vældige kræfter fra Vesterhavet mødes med en bebyggelse der ligger lavt i terrænet. Træbeklædningen giver yderligere varme.